Tänään siis aamusta ohjelmassa agiliidon seuranmestis. Monitoimiäiti vei ensin esikoisensa koris treeneihin ja sitten kentälle ja lämmityslenkille.
Tuomarina kisoissa oli Anna Orenius. Silmäilin mölliradan päälisin puolin, oltiin aikataulusta pikkusen jäljessä ja niinpä läksin minien aikaan hakemaan Saraa koris treeneistä. Siinnä tärvääntyy aikaa, valitettvasti. Likimain sitten suoraan rataan tutustumiseen. Rata oli oikein mukava, mutta paikoin jopa haasteellisempi kuin myöhemmin näkemäni kakkosten hypäri virallisissa, Porvoossa.
Troy otti tiettykin stressiä edellisen koiran saamista aplodeista ja kun vielä rämäytin sille purkkia.... ((Ehkä ois voinnu siinä kohtaa jättää väliin...) No, starttiviivalle ja yleisö oli Troyn mielestä erittäin pelottavaa selän takana. Luvan saatuaan se panikissaan kiersi ekan hypyn ja tuli vaan mun luo. Kielto siis. No, uudestaan ja kielto nyt kakkos esteeltä, putkelta jossa tyhmä pyöriminen. Putkesta puomille, Troy vinkui aikalailla, haukahtikin, tajusi kuitenkin mitä oltiin tekemässä ja noudatti kontaktin "hit"-käskyä hienosti. Siitä eteenpäin edettiin vauhdilla. Pari rimaa tuli alas ja 20 siis tuloksena ja kolmas tila. Palkinnot oli lahjakortteja virallisiin kisoihin ja me saatiin kolme tikettiä! Aikas hienoa ;). Tosin paljon on työstettävää ennen virallisia, äänten suhteen.
Järvenpäästä Porvooseen. Haukattiin vain  lounasta Saran kanssa pikaseen. Auttelin Porskilaisia agi-kisoissa, pakkailin peräkärryyn tavaroita huomiseen tokokokeeseen ja odottelin, että kello tulis viisi ja alkais rotuyhdistyksemme kokous. Se alkoi, mutta puolituntia myöhässä, plääääh.
Seitsemän jalkeen kotiin. Aloin heti tehdä lomakkeiden esitäyttöä huomista varten ja lopetin ihan juuri, kello on nyt puoli kymmenen! Toivon mukaan onnistun huomenna järkkäämään kohtuulliset kisat, ainakin olen valvonut ja miettinyt niitä ihan eniten. Nyt kaikki on tehty ja ainoastaan itse tapahtuma edessä, missä onkin varmaan ihan riittämiin. Olo on kuin muurahaisella saharassa, yhtä yksinäinen....