Lauantai oli työpäivän lisäksi hirmuinen myrskypäivä täälläpäin Suomea. Satoi kaikkea lumen ja veden väliltä ja ihan kaikista ilmansuunnista. Ällöä! Illalla kerrattiin Tuubin kanssa kuitenkin merkkiä, eikä kurja keli tuntunut Tuubia haittaavan :).
Sunnuntai valkeni huomattavasti leppaoisamman kelin merkeissä. Päivä aloitettiin 17km hikikävelylenkillä. Pari tuntia lepäilyä ja iltapäivällä vuorossa pentukoulu. Oli oikein mukava tunti ja lahjakkaat oppilaat!
Illalla ajoin viellä takaisin maneesille treenaamaan Tuubin kanssa. Nyt meininki oli iloinen ja hyvä. Ei tehty mitään kovin ryppyotsaista vaan leikittiin aika paljon. Aikaa jäi tällä kertaa myös Troyn treeniin ja taivas miten sillä pojalla on virtaa! Ennenkuin kerkesin mitään sanomaan se kerkes piipahtamaan kaikilla merkeillä ja ampasta hirvittävää vauhtia ruutuun...heh. Sen jäkeen se olikin valmis aloittamaan. Seuraaminen oli valtavaa keulimista ja painamista, mutta innokasta se oli ja sitähän on haettu joten ei tästä lienee syytä huolestua. Oikea vire varmaan löytyy aikanaan. Otettiin myös ruutua. Merkiltä palkaten ja ruudussa liikuttelua ja oikeasta paikasta palkka. Se on vaan niin nopee, että mun "stop"-käsky on aina myöhässä... Kenties minäkin opin joskus...? Jättöjä otettiin myös ja seisominen oli hukassa, valui maahan jokakerta :( se sitten opeteltiin uudestaan, taas!
Nyt on kuitenkin hyvä mieli molempien koirien suhteen ja etenkin Tuubin.