Hih hei, käytiin tokottamassa perjantai ehtoolla!
Menin Porvooseen, paitsi allekirjoittamaan uuden työsopparin, myös treenaamaan pikku-Marjon kanssa.
Marjolla on kaksi am.cockeria ja mulla oli molemmat pojat mukana, joten treenattiin kaikki. Ekaks EVL pojat. Paikallaolot, jotka meni hyvin molemmilta. Tuubi teki Marjon ohjaaman seuraamisen ja pientä edistämistä lukuunottamatta mallikas suoritus. Editsäminenkin oli varmaan innostuksesta johtuvaa. Luoksetulon otin stopilla ja palkka siitä, hyvä oli! Ruutu löytyi nurmikolta hyvin samoin ohjattun kalikka.
 Lennon teki ruudun ja ohjatun sekä tunnarin. Koirien vaihto ja junnut kehiin. Paikalla makuu meni hyvin, vaikkakin tilanne oli jännittyneempi kuin konkareilla ;). Treenattiin yksilöliikkeitä yhtäaikaa ja se sujui hyvin. Troy keskittyi tosi hyvin. Seuraaminen oli oikein innokasta ja tuntui hyvältä :) Luoksetulon stoppi liukui, kun pistin kierron kautta oli ihan terävä...hmmm pitää tätä kehitellä. VOI ruutu meni hyvin. Edelleenkään en ole ottanut, saati opettanut loppuosaa. Hyi minua :o(. Tasamaanouto meni siististi ja hyvin vaikka oli pieni PK-kapula. Treenattiin myös tunnaria ruohikossa, hyvin etsii. Ohjattu oli liian vaikea siirrettäväksi uuteen ympäristöön ja miksei olis kun treenaaminen on ollut niin vähäistä. No, nyt pitää tormakoitua.

Talo on saannut uudet vaatteet ja on nyt ihanan keltainen. Enää ei maalaamisia ole niin paljoa jäljellä. Lomakin loppu ja maanantaina töihin. Näin väsynyt en ole varmaan ikinä loman jälkeen ollut :o), mutta paljon on saatu aikaan!
Talo ennen.
1723540.jpg
ja nyt
1723544.jpg
ja takaa;
1723547.jpg