Oltiin Troyn kanssa eilen taas pentukoulussa. Mulla oli Troy nyt päivän töissä, kun se viimeksi oli niin villinä. No, nyt sitten toinen äärilaita; se oli ihan unessa. Tietysti se sitten palloleikkeihin piristy ja ois heti pitännyt ymmärtää herätellä sitä. Hyvin meni jättöliikkeet suoraan sivulta. niitä otettiin itsekseen aika monta toistoa.Toiset koirat sitä ei juurikaan enää häritse.
 Ja kun kerran hyvällä nurmikentällä oltiin treenas Tuubikin läpi EVL ohjelman, metallia ja tunnaria lukuunottamatta. Se tuntui olevan ihan fiilareissa ja kovin innostunut! Hyvä niin.
Lopuksi jätkät pääsi irrottelemaan nurmelle. Kun lähdönhetki tuli, Troy päätti ettei tulekkaan autoon! Kierteli ja kaarteli ja katteli muualle :o/.Tätä se on harrastanut aikaisemminkin. Mulla palo hihat ja päräytin autoon ja ajoin aikas reilun matkan päähän. Tämä oli aika turvallista tehdä, kun paikalla ei ole liikenettä ym. Troy juoksi ensin perässä, sitten se palaskin takaisin sinne mistä auto lähti ja lievästi sanottuna lohduttoman näköinen. Pysäytin auton ja seurasin tilannetta hetken, kunnes kutsuin ja se tuli vähän pirun lujaa :).Ja autokyytikin kiinnosti. Toivon mukaan tein oikein, vaikka toiminkin ihan impulsiivisesti.