Menee huomen siis Tuubi ja Troy.
Joku paljon minua fiksumpi ois varmaan käyttänyt tällaisen "aattoillan" ihan eritavoin, me sen sijaan tunsimme pakottavaa tarvetta mennä katsomaan pässikaritsoja. Kaurapellosta yllätettiin ne ja sitten niiden parissa tulikin touhuttua hyvä tovi.Troy oli tänä energiaa ja kaikkea latinkia, eikä sillä ollut korvia ollenkaan :o(.
Meinas jo epätoivo iskeä meikäläiseen kun ei saannu koiraa edes pois sieltä lampailta. Kun sitten vihdoin sain, levättiin hetki ja sitten , Tarjan yllytyksestä, kerran viel. Ja veljet, se lähti toimimaan tosi hienosti! Ihana tunne! =oD  Otettiin pätkä mallikasta kuljetusta ja lopetettiin myös mallikaasti ja nyt pääsin vuolaasti kehumaan. Nian kanssa Troy ei jaksannut enää juurikaan leikkiä, mutta onneksi mukana oli levännyt Tuubi joka juoksutti Niaa.
Koirat oli aikamoisessa liassa ja pesulle oli mentävä. Lampaan hajua en Troysta saannut pois, mutta työkoirahan se on, liekö pien haju nyt niin paha on ;). Niin on vaihtelevaa Troy pojankin elo; Ensin kiidetään pellolla ympäri lampaita ja seraavassa hetkessä seisotaan trimmauspöydällä föönin alla ! ;o)
675517.jpg